Wenst u een mazout- of gasinstallatie in uw nieuwe woning? Is uw oude installatie aan vernieuwing toe? Werken de radiatoren of convertoren niet meer naar behoren? Voor al deze en andere vragen bieden wij de geknipte oplossing. 

Condensatieketel

We staan u graag bij met advies voor een nieuwe cv-ketel. Indien uw ketel stuk is, of niet meer voldoet aan de huidige normen, dan kan u deze best laten vervangen. De huidige condensatieketels op aardgas of mazout zijn een stuk zuiniger, én beter voor het milieu. We staan u graag bij in de zoektocht naar de meest efficiënte oplossing voor uw woning. Zo helpen we u een stevige kost te besparen.

 

Vloerverwarming

Energie wordt steeds duurder en schaarser. Daarom wordt steeds vaker gekozen voor een installatie met vloerverwarming. Dat heeft heel wat voordelen: lagere stookkosten, plaatsbesparing (in vergelijking met een radiator) en een optimale verwarming van elke ruimte. U kan natuurlijk ook opteren voor een combinatie van radiators en vloerverwarming. Wij zoeken graag samen met u naar een oplossing op maat van uw woning.

 

Onderhoud

Voor uw wooncomfort is het van groot belang dat uw centrale verwarming goed is afgesteld. Laat uw CV-installatie dus regelmatig controleren door een vakman, want voorkomen is beter dan genezen. Tijdens de onderhoudsbeurt worden ook de ketel, brander en de schoorsteen gereinigd en nagekeken op eventuele defecten. Na het afstellen van uw installatie wordt er een wettelijk attest uitgereikt waarop de toestand van uw installatie staat beschreven. Zo blijft u steeds op de hoogte en bent u bovendien wettelijk in orde. Een tijdige onderhoudsbeurt zorgt ook voor een hoger rendement en langere levensduur van uw installatie. Mazoutinstallaties moeten wettelijk gezien een jaarlijks onderhoud krijgen, voor gasinstallaties volstaat een tweejaarlijkse beurt.

 

Tankcontrole

U kan ook steeds bij ons terecht voor de wettelijk verplichte keuring van uw mazouttank. Vanclee dany & Zn beschikt over de wettelijke erkenning als technicus (SV01727) om een particuliere stookolietank voor de verwarming van een woning te controleren en er de benodigde attesten uit te schrijven.

Wenst u een nieuwe tank te plaatsen, dan helpen we u uiteraard ook graag verder.