Zonneboiler

Een zonneboiler is een milieuvriendelijke en voordelige manier om uw water te verwarmen met de warmte van de zon. Zo kan u ongeveer de helft van de tijd genieten van gratis warm water. Ook in België levert de zon voldoende energie om een zonneboiler te laten renderen. Dat is goed nieuws voor uw energiebudget én het milieu.

Om de zonnewarmte op te vangen, wordt een collector geplaatst op het dak van uw woning. Dit kan zowel op een plat als op een hellend dak. Maar voor een optimaal rendabele werking moet de zonneboiler perfect worden geplaatst. Daarvoor doet u best beroep op een bekwame en professionele installateur. Vanclee & Zn. heeft hiervoor alle expertise in huis.

Bent u geïnteresseerd in de plaatsing van een zonneboiler? Contacteer ons en we helpen u graag verder.

 

Warmtepomp

Een warmtepomp is dé verwarming van de toekomst. Tal van voordelen maken het een duurzaam alternatief:

  • Fikse besparing op uw energuiefactuur
  • Laag energieverbruik, en dus een lage uitstoot van CO2
  • Lange levensduur
  • Geschikt voor elk type gebouw (appartement, woning, winkel, kantoor, hotel, restaurant…)
  • Nauwelijks onderhoud nodig

 

Recuperatie van regenwater

Het opvangen van regenwater is tegenwoordig een ware must. Dit gratis water kan immers opnieuw gebruikt worden voor vele doeleinden: het doorspoelen van een toilet, een wasbeurt voor uw auto, de irrigatie van uw tuin... de mogelijkheden zijn legio. Zo bespaart u niet alleen op de waterfactuur, maar springen we ook zuiniger om met onze drinkwaterreserves.